Pusdienu gatavošanas meistarklases

2019. gada 11.decembrī 8., 9. klases meitenes, profesionālās pamatizglītības programmas “Mājturība” jaunieši un skolotājas Gundega Ausmane un Vita Levica devās uz Kandavas lauksaimniecības tehnikuma Cīravas filiāli, lai dotos nelielā ekskursijā pa skolu un piedalītos pusdienu gatavošanas meistarklasēs, kuras vadīja pasniedzējas Rota Reboka un Solvita Bumbiere.
Audzēkņiem bija iespēja vērot, kā pasniedzējas pagatavo garšaugu pankūkas, kuras pasniedz kā uzkodas, ķirbju biezeņzupu, vistas gaļas picas, kartupeļu biezeni un kūkas „Pavlova”. Uzzinājām arī par dažādiem šo ēdienu gatavošanas ”knifiem”, pasniegšanu un arī ēdiena dekorēšanu. Jauniešiem pašiem arī bija iespēja izmēģināt savu roku Pavlovas kūku gatavošanā. Esam ļoti priecīgi un pateicīgi, ka mums ir bijusi iespēja vērot kā top un arī nobaudīt šo gardo restorāna cienīgo ēdienu.
Paldies Rotai un Solvitai par dalīšanos ar savām amata prasmēm un sirsnīgo uzņemšanu.